groene pijl

Kom meer te weten over mijn aanpak.

Mail voor een afspraak

of bel 0473 96 99 74

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage die uitgevoerd met warme stenen. Met deze stenen wordt er gemasseerd waarna ze op het lichaam gelegd worden. Het lichaam wordt helemaal warm en laat al zijn spanningen los. Het werkt de doorbloeding in de hand zodat afvalstoffen goed worden afgevoerd. Een ander effect van de hotstone massage is dat de spieren en huid soepel worden. een ideale massage voor nek- en rugklachten, spieren, ontspanning, ontstressen.

Hebt u blauwe plekken of kneuzingen of last van huidontstekingen dan is het beter om te wachten met deze massage. Ook bij diabetes type 1, hoge bloeddruk, zwangerschap of burnout is het raadzaam om eerder te kiezen voor een ontspannende massage met etherische olie dan voor een hotstone massage. 

Individuele begeleiding

Na een uitgebreide bevraging over uw klachten stellen we een individueel plan met een gezonde voeding en een voor u haalbare levenswijze voor, al dan niet gecombineerd met bepaalde lichaamsbehandelingen.

De duur van een therapie met lichaamsbehandelingen is 1 uur.

Bij sommige klachten is regelmatige lichaamsbehandeling nodig voor een duurzaam resultaat.

Interesse op regelmatige tijdstippen mijn nieuwsbrief te ontvangen met tips voor een gezonde voeding en goede leefgewoonten? Meldt u hier aan