groene pijl

Kom meer te weten over mijn aanpak.

Mail voor een afspraak

of bel 0473 96 99 74

Met dieptemassage worden ook ‘diepere lagen’ in het lichaam aangepakt

Dieptemassage biedt u de mogelijkheid u te ontwikkelen in uw bewustwordingsproces. Het geeft u de kans om hardnekkige spierspanningen te verlichten en los te laten en zo het deugddoende effect van tintelende energie in uw lichaam te voelen. De massage heeft invloed op spieren, bindweefsel, pezen, ligamenten, gewrichten, lymfevaten, organen, bloedsomloop, huid, zenuwstelsel... en heeft een ontspannende werking voor lichaam en geest, een ideale relaxatietherapie!

Met dieptemassage worden ook "diepere lagen" in het lichaam aangepakt, zodat oude opgeslagen spanningen vrijkomen, het zenuwstelsel in evenwicht gebracht wordt, en ook het hormonaal stelsel gereguleerd wordt.

Deze massage bevordert de bloedsomloop, de spieren en gewrichten.

Dieptemassage activeert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Ook het lichaamsbewustzijn wordt gestimuleerd. Men krijgt weer voeling met het eigen lichaam , men wordt zich bewust van waar de neiging komt om spanningen vast te houden. Deze spanningen worden losgemaakt zodat de energie weer volop kan stromen. Stress smelt als sneeuw voor de zon weg en men heeft weer meer energie! Na de massage is veel water drinken aangeraden om de vrijgekomen afvalstoffen snel uit het lichaam te verwijderen. Meestal slaapt men heel goed na de behandeling. 

Doeltreffende behandeling bij:

  • Hoofdpijn en migraine
  • Pijnlijke schouders
  • Nekklachten
  • Rugklachten
  • Knie- en heupklachten
  • Spierkrampen
  • Tennis- en golf-elleboog
  • Beenklachten
  • Stress

Individuele begeleiding​

Na een uitgebreide bevraging over uw klachten stellen we een individueel plan met een gezonde voeding en een voor u haalbare levenswijze voor, al dan niet gecombineerd met bepaalde lichaamsbehandelingen.

De duur van een therapie met lichaamsbehandelingen is 1 uur. Een causale voetreflex behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Bij sommige klachten is regelmatige lichaamsbehandeling nodig voor een duurzaam resultaat. 

Interesse op regelmatige tijdstippen mijn nieuwsbrief te ontvangen met tips voor een gezonde voeding en goede leefgewoonten? Meldt u hier aan